Forside » Sikkerhed » Overvågning » Billigt Spionudstyr

Billigt Spionudstyr

Navnet siger det hele. Her finder du potent spionudstyr, som kan langt mere end det udstyr der nævnes på siden Aflytningsudstyr. Det er kort fortalt udstyr, som skal kunne bruges men ikke ses. Boligvogter vil her komme ind på lidt forskelligt udstyr, som kan købes i Danmark:

Til detektiven

Spionudstyr i denne kategori er så småt at det kan gemmes under en jakke, i en taske eller lignende, samtidig med at det rummer avanceret teknologi i form af blandt andet lydoptagelse, HD-video optagelse m.m. Der skal som regel ikke mere end et tryk på en enkelt knap til, før optage-funktionen går i gang.

Vooni Mikrokamera

mini-kamera

Her et meget lille kamera som kan installeres på selv de trangeste steder. Det vejer 29 gram og bruger et standard MicroSD kort, som også sidder i en lang række mobiltelefoner. Der medfølger en stor mængde monteringsudstyr, og et vandtæt etui, så kameraet også kan bruges til udendørs aktiviter.

Mikrokameraet er set hos Coolstuff hvor det kan købes.

Tries Truth ur med 8gb video

spion-ur

Et stilet armbåndsur med indbygget kamera og 8 GB hukommelse. Det er 100% vandtæt og optager video med lyd i High Definition.

Det kan købes hos Wupti, hvor der også er fri fragt.

Knagerække med skjult kamera

spion-knage

En knagerække med indbygget skjult kamera, der optager i High Definition. Der er desuden indbygget bevægelsessensor, så kameraet begynder at optage så snart der er nogen i nærheden.

Det kan købes hos Wupti, hvor der også er fri fragt.

Til bilen

Det er i dag blevet mere populært end nogensinde, at have monteret et såkaldt dashcam forrest i bilruden. Med sådan et kamera monteret, kan du optage alt hvad der foregår i trafikken foran dig, typisk i en fuldstændig uforlignelig kvalitet. Der er her tale om mere avanceret spionudstyr som ikke er 100 % usynligt, men hvor kvaliteten af lyd og video er langt bedre.

Action Camera Extreme HD

Extreme Kamera HD

Som det ses på billedet, kommer dette kamera med en hel bunke monteringsudstyr, så det kan monteres på nærmest hvad som helst. Det kan blandt andet fastspændes på en hjelm eller inde i bilen, og da det er stødsikkert og selv kompenserer for rystelser, så vil optagelserne blive pæne selvom der er mange vibrationer.

Sættet kan købes hos Wupti – med fri fragt.

Smarty HD Bilkamera

smarty-hd-bilkamera

Smarty kameraet monteres i bilens forrude, og sidder godt og solidt fast. Det er et lille diskret kamera med vidvinkellinse og 4GB hukommelse indbygget. Producenten er blandt andet kendt for at levere kameraer til myndigheder og transportselskaber i Østeuropa, Rusland og Asien.

Det kan købes hos Coolstuff.

Car Black Box

car-black-box

Et infrarødt kamera til din bil. Det optager i HD-kvalitet i dagslys, og om natten slår den indbyggede Nightvision til. Den kommer med sugekop så den kan fastgøres på instrumentbrættet eller i bilruden, og 12v kabel så det kan tilsluttes bilens strømkilde.

Car Black Box kan findes hos Wupti – med fri fragt.

Til boligen

Her præsenteres Boligvogters bud på spionudstyr der kan gemmes i din bolig, i form af forskellige typer indretning. Mulighederne er mange, og du kan fuldstændig skjule dette spionudstyr, så den eller de personer du ønsker at overvåge, ikke bemærker at udstyret er der. Det kan eksempelvis være at du ønsker at overvåge din bolig af sikkerhedsmæssige grunde, men ikke ønsker at ødelægge indretningen med opsætning af store overvågningskameraer.

Kamera forklædt som røgalarm

alcotell-roegalarm-kamera

Her er der mulighed for at gemme kameraet væk i form af en røgalarm, som hænges i loftet og som ingen vil tage notits af. Den medfølgende fjernbetjening bruges til at aktivere kameraet med, som desuden også filmer i mørke. Desuden kan kameraet sættes til at filme automatisk, når nogen er i lokalet. Det filmer i FullHD, og der medfølger en USB oplader.

Det kan købes hos Wupti – med fri fragt.

Til sportsudøveren

Dette spionudstyr er lavet til særligt krævende situationer, og er typisk både vand- og stødafvisende. Noget af dette udstyr er endda fuldstændig vandtæt, så du kan tage det med under vandet. Det betyder også, at noget af det kan monteres udendørs i al slags vejr.

Til den seriøse sportsudøver der ønsker at filme sig selv, andre sportsudøvere og/eller terrænet uanset vejrforhold, så er der ikke nogen vej udenom – det bedste kamera i denne sammenhæng er et Gopro HERO kamera, som er særligt kendt for at være virkelig robust og lækkert.

Se priser på Gopro HERO serierne

Husk lovgivningen

Det er ikke ulovligt at filme i offentligheden, og her menes der gader, fortove, strande, og andre udendørs områder. Så snart du bevæger dig indenfor, eksempelvis i indkøbscentre med mere, så gælder deres regler, da du nu befinder dig på privat grund. Det er derfor op til ejeren at bestemme om du må filme der eller ej. Endnu vigtigere er det at bemærke, at du ikke må optage andre personer med lyd, uden at have deres accept på dette – også selvom det er ude i offentligheden. Der gælder flere regler omkring dette, og du kan finde dem alle på Datatilsynets hjemmeside.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*