Forside » Sikkerhed » Overvågning » Aflytningsudstyr

Aflytningsudstyr

Hos wupti.com finder du det nyeste indenfor moderne aflytningsudstyr. Der er billigt aflytnings- og optageudstyr til alle lejligheder. Fra ure til knagerækker – med video, billede og lyd. Priser fra 349 kr. – 20 produkter.

Find dit nye aflytningsudstyr hos Wupti

At aflytte andre, er noget man helst ikke tyr til, men ikke desto mindre kan det være en god sikkerhedsforanstaltning, da et lydnotat aldrig lyver. Og har du personens stemme på lyd, så er aftalen så bindende som den overhovedet kan være, og det kan eksempelvis i retten mane al tvivl til jorden.
Aflytningsudstyr kan også anvendes som en af de mere simple tyverialarmer eller overvågningsenheder, da man kan få en lille sort boks, du kan ringe til, hvis du tror der er nogen på eksempelvis dit kontor eller hjem, som ikke bør være der.. Det kan eksempelvis være en smart anordning til et lille kontor, som er aflåst når du ikke er der.

Boligvogter anbefaler i øvrigt at du tager et kig på siden med billigt spionudstyr – der får du nemlig både lyd og billede, i nogle meget kompakte små enheder.

Optag alle mobilsamtaler

Vidicode Call Recorder PICO
Telefonoptager
Se pris og info »

Du kan med dette aflytningsudstyr automatisk aflytte alle samtaler, på alle telefoner med bluetooth. Via bluetooth optages samtalerne, og disse præsenteres for dig ved endt samtale, så du eksempelvis kan få genopfrisket hvad samtalen egentlig gik ud på, eller bruge det til efterfølgende undersøgelse af et forløb. Det kan både tjene som et underholdende værktøj, men også som et ganske nyttigt værktøj hvis der opstår tvivlspørgsmål i forbindelse med vigtige telefonsamtaler.

[space height=”20″]

Rumaflytning fra din telefon

En lille sort boks tilsluttes eksempelvis USB-stikket i din computer, og kan så ligge helt diskret og optage. Den fungerer egentlig som en telefon, hvor du har et sim-kort i, med et telefonnummer. Når du så ringer til den fra et hvilket som helst sted i verden, slår mikrofonen til, og du kan altså høre hvad der foregår uanset hvor du befinder dig. Det kan være yderst nyttigt, hvis din tyverialarm eksempelvis aktiveres, eller hvis naboen ringer og siger at der foregår mærkelige ting inde hos dig, selvom du ikke er hjemme. Dette aflytningsudstyr er altså anbefalelsesværdigt hvis du har et særligt lokale du gerne vil sikre ekstra grundigt.

[space height=”20″]

Stemmeoptagelse med kuglepen

Dette er en meget simpel anordning, der ligner en almindelig kuglepen udenpå, men denne er dog udstyret med mikrofon, og kan derudover fungere som digital lagringsenhed og mp3 afspiller. Du kan altså med andre ord tage denne pen med dig, uanset om du er advokat, læge, lærer eller studerende. Uanset hvilken situation du er i, eller hvilket møde du er til, kan du med denne lydoptager nemt optage vigtige møder eller undervisning, som du på et senere tidspunkt kan nedfælde som noter på skrift.

Det er et nyttigt redskab, især hvis undervisningen, mødet eller samtalen kræver fuld opmærksomhed og samtidig kræver at der bliver taget notater til senere brug.

 

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*