Forside » Indendørs » Spisestue » Spisebord med udtræk – Find inspiration her
Spisebord med udtræk – Find inspiration her

Spisebord med udtræk – Find inspiration her

Er du på udkig efter et spisebord med udtræk? Få et indblik i, hvilke muligheder du har, i denne artikel. Her har vi samlet en stor del af de spiseborde med udtræk der sælges i Danmark og angivet deres specifikationer, priser, forhandlere m.m.

Fortæl os, hvad du synes om de enkelte borde ved at bedømme dem fra 1-5.

Se også vores artikler om:

 • Ovale spisebord
 • Runde spiseborde
 • 8000C Kant – Design af Hee Welling

  Hvad synes du om 8000C? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  800c

  8000C kan købes hos Livingshop.dk for 16.900 kr

  Kant bord fra 8000C. Designet af Hee Welling for 8000C. Bordet er designet med udtræk og er inklusiv tillægsplade. Du kan vælge mellem to størrelser (100 x 200 (310) cm og 100 x 242 (352) cm).

  Stel: Bordet er malet med struktur pulverlak og fås i sort eller hvid.
  Bordplade: Bordpladen fås i sort eller hvid kompakt laminat med sort kerne.
  Dette spisebord er en del af Kant-serien, og er designet med fokus på rene og enkle linjer. Dette stilrene bord er designet af ganske få, simple materialer, og er af højeste kvalitet. Bordet er fremstillet af 40×40 mm. vinkeljern og 10 mm. kompakt laminatplade. Bordet kan have flere funktioner, og er hyppigt anvendt som både spisebord og arbejdsbord.

  ByKato T1 – Flot spisebord med udtræk

  Hvad synes du om ByKato T1? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Bykatot1

  Spisebordet forhandles af Livingshop.dk til en pris af 9.950 kr

  Dette elegante spisebord er designet af danske ByKato.
  T1 er et smukt spisebord fra ByKato, som har et unikt design, med et vist præg af lethed over sig. Bordpladen består af hvid laminat, og stellet og benene er fremstillet i massivt træ. Bordpladen af laminat har skarpe linjer, som står i en elegant og smuk kontrast til det massive stel, hvilket giver bordet sit unikke udtryk.

  Bordet passer ind i ethvert hjem, om stilen er moderne eller klassisk, og det kan sammensættes med mange forskellige slags stole, for at skabe sin egen personlige stil.
  Det smukke T1 spisebord er lige nu på tilbud i modellen med hvid laminat og sort lakeret ben. 
  Tillægsplader medfølger ikke, men kan tilkøbes.

   Bredde: 95 cm
   Længde: 220 cm
   Højde: 72,5 cm

  PP Møbler 70 – Rundt spisebord designet af Hans Wegner

  Hvad synes du om PP Møbler 70? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  PP Møbler 70

  PP Møbler 70 forhandles af Livingshop.dk til en startpris på 27.125 kr.

  PP møbler – PP70 spisebord. Designet af Hans J. Wegner i 1975.
  Køber kontaktes for konfiguration ved bestilling (pris starter ved 27.125,-).

  Den danske møbeldesigner Hans J. Wegner er kendt for mange populære møbler, og specielt dette PP70 spisebord er blandt de mest anerkendte produkter. Wegner tegnede PP70 spisebordet tilbage i 1975, fordi han selv savnede et velegnet bord til flere af hans egne stole. Derfor har Wegner udtalt, at det primært er tegnet og skabt til stolene PP52/PP62 og PP201/PP203, men bordet kan også fungere til mange andre stole og i andre sammenhænge, som eksempelvis PP58 og PP68. Dette bord er af allerhøjeste kvalitet, og træet, som består af eg og ask, bliver kun smukkere, jo længere tid træet får lov at patinere.

  Bordet fås i tre standardstørrelser (dog kan det fremstilles efter mål også. Udtræk og støtteben købes separat);

   126: Længde 126 cm, Bredde 126 cm, Højde 72 cm (udtræk 105 cm).
   140: Længde 140 cm, Bredde 86 cm, Højde 71 cm (udtræk 125 cm).
   154: Længde 154 cm, Bredde 86 cm, Højde 71 cm (udtræk 140 cm).

  Fremstilles i Eg og Ask (vedligeholdelse: Sæbe, klar bioolie/hvid bioolie eller lakeret).
  Mellemplader bestilles separat.

  Læs også vores artikel om Wegner spiseborde.

  PP møbler PP75 spisebord – Wegner spisebord

  Hvad synes du om PP75? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  PP Møbler 75

  Læs mere om PP Møbler PP75 hos forhandleren Livingshop.dk hvor bordet sælges til en startpris på 28.375 kr.

  PP møbler – PP75 spisebord. Designet af Hans J. Wegner i 1982.
  Køber kontaktes for konfiguration ved bestilling (pris starter ved 28.375,-).

  Dette unikke spisebord blev tegnet af Hans J. Wegner i 1982, og Wegner har fundet meget inspiration fra trekanter og geometriske figurer, hvoraf bordet stel er trekantsformet. Stellet har en simpel og stærk konstruktionsform, som primært anvendes ved broer, men Wegner har valgt at differentierer sig, og valgt konstruktionen i en meget mindre skala. Bordets bordben er centralt placeret, og danner en pyramideform, som består af de fire trekanter fra stellene, og disse fører videre i stålsprosserne, som holder bordbenene i spænd. PP75 bordets bordplade består af en massiv, cirkulær plade af eg og ask, som skal forekomme at balancere på pyramidens spids. Wegner har med PP75 haft mange konstruktionsprincipper og har virkelig ført sig frem med en blanding af fornuft, kreativitet og stærke, symbolske tegn.

  Bordet findes i 2 størrelser (dog kan det fremstilles efter mål også. Udtræksplader købes separat.) Diameter 120 cm, Højde 72 cm (udtræk 105 cm).
  Diameter 140 cm, Højde 72 cm (udtræk 125 cm).
  Fremstilles i Eg og Ask (vedligeholdelse: Sæbe, klar bioolie/hvid bioolie eller lakeret).

  Carl Hansen CH336 spisebord – Med udtræk op til 4 plader

  Hvad synes du om CH336? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Carl Hansen CH336

  Carl Hansen CH336 sælges hos Livingshop.dk for 27.900 kr

  Carl Hansen CH336 spisebord. Designet af Hans J. Wegner i 1962.
  Køber kontaktes for konfiguration ved bestilling (pris starter ved 27.900,-).

  Dette Carl Hansen CH366 spisebord er endnu et af Hans J. Wegners kvalitetsmæssige mesterværker. Wegner har denne gang valg en ellipseformet bordplade, og denne fås i både træ (her kan vælges ask, bøg, eg og valnød), som man kender det fra mange af hans andre møbler og i laminat (her findes linoleum og hvidolie). Benene er af rustfri stål. Bordet har en stor spændvidde, og fuldender derfor Carl Hansen & Søn seriens andre bordsortimenter til perfektionisme, således at de har dækket en bred vifte af indretningsstile og præferencer.

  Dette bord kan, grundet de mange sammensætningsmuligheder, også gøres helt personligt, og vil passe ind i ethvert hjem. Sammen med modellerne CH334, CH335, CH337, CH338 og CH339 har dette CH336 spisebord muligheden for at tilpasses til resten af Hans J. Wegners smukke design, og ligeledes kan det tilpasses med resten af ens hjem og smags- og stilpræferencer. Med mulighed for flere forskellige bordlængder (op til 4 tillægsplader kan indsættes), en lang række bordpladetyper og to forskellige typer ben også, så skal man ikke tvivle et sekund på, om man kan få dette spisebord til at passe ind i ens egen stil – det kan det.

  Dette elegante spisebord er af højeste kvalitet og er designet af selveste Hans J. Wegner (kendt for utallige af andre møbler som PP-serien) i 1962. CH336 skal ses som en hyldest til minimalismens kvalitetsbevidste æstetik.

  Bordet findes i en standardstørrelse (115 cm. x 240 cm., højde 72 cm.), (dog kan det fremstilles efter mål også. Udtræksplader købes separat.)
  Fremstilles i ask, bøg, eg, valnød, linoleum og laminat (vedligeholdelse: Sæbe, lak, olie, hvidolie eller CHS bejdset).

  Carl Hansen CH337 spisebord

  Hvad synes du om CH337? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Carl Hansen CH337

  Carl Hansen CH337 sælges hos Livingshop.dk for 15.927 kr

  Her er endnu et mesterværk af Hans J. Wegner. Spisebordet er designet i 1962, og dette Carl Hansen CH337 er i samme stil som CH336 modellen, med en ellipseformet bordplade af massiv træ. Hertil er benene også af træ, og dermed gennemføres denne stil gennem hele spisebordet. Bordet findes i en række sorter; ask, bøg, eg og valnød, og man har tilmed mulighed for at købe op til to tillægsplader, hvis man ønsker et endnu længere bord. Dermed har man mulighed for at gøre sit bord helt personligt, både i sorten og længden. Dette vil have en stor betydning for udseendet og opfattelsen af bordet, og de mange muligheder tilgodeser også mange forskellige stilarter, som bordet vil passe ind under.

  Hans J. Wegner har med dette CH337 spisebord ikke kun skabt et bord af bedste kvalitet, men også et meget funktionelt bord til alle lejligheder, og uanset hvilken træsort bordet vælges i, så bliver det kun endnu smukkere med tiden, når træet får lov at patinere.

  Bordet findes i en standardstørrelse (115 cm. x 140 cm., højde 72 cm.), (dog kan det fremstilles efter mål også. Udtræksplader købes separat).
  Fremstilles i ask, bøg, eg og valnød(vedligeholdelse: Sæbe, lak, olie, hvidolie eller CHS bejdset).

  Carl Hansen CH322 spisebord

  Hvad synes du? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Carl Hansen CH322

  Carl Hansen CH332 forhandles blandt andet hos Livingshop.dk til en startpris på 20.944 kr.

  CH322 spisebordet er designet af Hans J. Wegner i 1960. Dette unikke spisebord passer perfekt ind i en elegant, designerfyldt stil. Med sin elegante lethed, rene linjer og designet i både træ og rustfrit stål er CH322 spisebordet hyppigt anvendt som konferencebord, da det udstråler kvalitet og elegance, og er af højeste kvalitet. Hans J. Wegner er kendt som en af Danmarks største møbelkunstnere, og med CH322 har han ikke gjort sig nogen undtagelse.

  Bordet er ikke blot elegant og kvalitetsbevidst, men også meget funktionelt. Med både bordklapper, som er lette at løfte af og på, mulighed for tilkøb af ekstra bordplader samt forskellige typer bordplader, så vil dette spisebord passe til enhver stilart. Ydermere bliver bordet kun pænere, jo ældre det bliver, da træet får lov at patinere med tiden.

  Bordet findes i en standardstørrelse (95 cm. x 160 cm., højde 72 cm.) (dog kan det fremstilles efter mål også), mulighed for 2 eller 4 udtræk og op til 4 tillægsplader (hver måler 95 cm x 60 cm), som alle købes separat. Max. 1 massiv plade pr. bord.
  Både bordplade og tillægsplader fremstilles i ask, bøg, eg og valnød. Bordpladen fås også i linoleum og laminat, mens tillægspladerne kan være i grå og sort MDF (vedligeholdelse: Sæbe, lak, olie, hvidolie eller CHS bejdset).

  Carl Hansen CH335 spisebord

  Hvad synes du om CH335? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Carl Hansen CH335

  Carl Hansen CH335 forhandles hos Livingshop.dk for 20.944 kr

  CH335 spisebordet er meget i stil med CH322 modellen. Det er ligeledes designet af Hans J. Wegner i 1962, så Wegner har haft tid til at udvikle på CH322 modellen, for at skabe et mindst ligeså smukt og elegant spisebord. Bordpladen er i stil med flere andre modeller ellipseformet, og hertil er benene af børstet rustfrit stål. Bordet fungerer perfekt som spisebord, men kan også sagtens anvendes som konferencebord blandt virksomheder. Bordet fås i mange forskellige varianter, og med mulighed for op til 4 tillægsplader kan man helt selv designe og sætte sit personlige præg på CH322 modellen. Bordet er af bedste kvalitet, og bliver kun flottere med tiden, da træet så får lov at patinere.

  Bordet findes i en standardstørrelse (115 cm. x 200 cm., højde 72 cm.) (dog kan det fremstilles efter mål også), mulighed for op til 4 tillægsplader (alle købes separat).
  Bordet fås i forskellige træsorter; ask, bøg, eg og valnød, men findes også i linoleum og laminat (vedligeholdelse: Sæbe, lak, olie, hvidolie eller CHS bejdset).

  Carl Hansen CH338 spisebord

  Hvad synes du om CH338? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Carl Hansen CH338

  Du kan læse mere om CH338 hos Livingshop.dk hvor bordet forhandles for 22.721 kr

  Hans J. Wegner er designeren bag dette Carl Hansen CH338 spisebord. Som det er kendetegnet ved flere af de andre spiseborde, som han designede i 1960’erne, så er dette også med en ellipseformet, massiv træbordplade, og tilhørende er benene af træ, således at stilen holdes hele vejen igennem designet.

  Spisebordet her er ofte anvendt i husstande som middagsbord eller stuebord, og her er CH338 meget funktionelt, da der er mulighed for tilkøb af flere bordplader, således at det passer til familier, og samtidig kan bruges til større arrangementer og højtider. Derfor er der mange muligheder for anvendelsen af bordet, uanset placering i hjemmet.

  Som det kendes fra andre træborde, så bliver dette kun smukkere med tiden, når træet for lov at patinere, og får den rette behandling.

  Bordet findes i en standardstørrelse (115 cm. x 200 cm., højde 72 cm.) (dog kan det fremstilles efter mål også). Der er mulighed for op til 4 tillægsplader (alle købes separat).
  Bordet fås i forskellige træsorter, hvilket er med til at gøre bordet mere personligt; ask, bøg, eg og valnød, (vedligeholdelse: Sæbe, lak, olie, hvidolie eller CHS bejdset).

  Carl Hansen CH339 spisebord

  Hvad synes du om CH339? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Carl Hansen CH339

  Læs mere om dette designer spisebord hos Livingshop.dk.

  Dette spisebord af Hans J. Wegner er en fryd for øjet. Som det er kendetegnet for Hans J. Wegner og stilen i 1960’erne, så er der anvendt et simpelt, men helt igennem kvalitetsbevidst stykke arbejde med CH339 spisebordet. Den massive bordplade er af træ, og måler 115 cm. x 240 cm. Dermed er bordets standardmål længere en flere andre af Carl Hansen serien, og spisebordet er derfor meget funktionelt, hvis man er en større familie, eller ønsker at fylde et større areal ud. Der er tilmed mulighed for udtræk og tilkøb af tillægsplader, hvis behovet er til det.

  Benene er også af træ, og dermed holdes bordet i dets simple men unikke udseende. Det går til alle former for brug, og kan også anvendes som konferencebord, hvis ens smag er til træ og ikke laminat og børstet stål.

  Bordet findes i en standardstørrelse (115 cm. x 240 cm., højde 72 cm.) (dog kan det fremstilles efter mål også). Der er mulighed for op til 4 tillægsplader (alle købes separat).
  Bordet fås i forskellige træsorter; ask, bøg, eg og valnød, (vedligeholdelse: Sæbe, lak, olie, hvidolie eller CHS bejdset).

  Carl Hansen CH388 spisebord

  Hvad synes du om CH388? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Carl Hansen CH388

  Carl Hansen CH388 forhandles af Livingshop.dk for 17.633 kr.

  Her er endnu et smukt spisebord i Carl Hansen serien. Designet er af Hans J. Wegner, og her er skabt et mesterstykke af et spisebord. Den runde bordplade er af massiv træ, mens benene er af rustfrit stål, og sammensætningen her er helt i top. CH388 modellen, som ses på billedet, er af massiv egetræ, og den mørke sort, som her er valgt, får virkelig bordet til at skille sig ud fra mængden.

  Bordet er fremstillet som spisebord, men med muligheden for at tilkøbe ekstra plader, så er bordet også velegnet som konferencebord.

  Selvom bordpladen fås i eg, og ikke synes at kunne blive smukkere, så vil træet med tiden patinere, og det gør bestemt ingen skade for udseendet.

  Bordet måler 120 cm. i diameter og 72 cm. i højde) (dog kan det fremstilles efter mål også). Der er mulighed for op til 2 tillægsplader, som hver måler 120 cm. x 60 cm., og købes separat.
  Bordet fås i eg eller som laminat (vedligeholdelse: Sæbe, lak, olie eller hvidolie).

  Carl Hansen CH334 spisebord

  Hvad synes du om CH334? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Carl Hansen CH334

  Ch334 kan købes for 21.878 kr hos Livingshop.dk.

  CH334 spisebordet er lidt i stil med CH388 modellen, da der her også er en kombination af en bordplade i træ og ben i børstet stål. Hans J. Wegner har til CH334 spisebordet valgt en ellipseformet, massiv bordplade, som fremstilles i både ask, bøg, eg og valnød. Det kan tilmed også fremstilles i linoleum og laminat, således at mulighederne er mange.

  Bordet er særdeles velegnet blandt husstande som spisebord eller stuebord, men med mulighed for flere tillægsplader og fremstilling i laminat og linoleum, er der også flere virksomheder, som anvender det i konferencerum.

  Bordet findes i en standardstørrelse (115 cm. x 140 cm., højde 72 cm.) (dog kan det fremstilles efter mål også). Der er mulighed for op til 2 tillægsplader (alle købes separat).
  Bordet fås i forskellige træsorter; ask, bøg, eg og valnød, samt i linoleum eller laminat (vedligeholdelse: Sæbe, lak, olie, hvidolie eller CHS bejdset).

  Fritz Hansen B612 super-ellipse

  Hvad synes du? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  img-Piet Hein Spisebord

  B612 Super Ellipse forhandles af Livingshop.dk for 13.932 kr.

  Piet Hein har designet Fritz Hansen B612 super-ellipsen, et spisebord af bedste kvalitet og en sand fryd for øjet. Stilen er klassisk, og der er tænkt i rene linjer. Med inspiration fra en super-elliptisk rundkørsel i Stockholm har Piet Hein valgt en ellipseformet bordplade, som er sammensat ud i et. Dette medvirker, at bordet ingen kanter her, der er ingen synlige sammensætninger i skinnen og det får bordet til at se harmonisk ud, uanset hvor kigger fra. Bordpladen er af hvid laminat, og stellet er stålspændben i forkromet stål.

  Bordet passer perfekt ind i ethvert hjem, og standardmålene opfylder alle krav, således at bordet kan blive anvendt uden pladsmangel til morgen- og aftensmaden. Der er dog mulighed for en model med udtræk også.

  Bordet fås i hvid laminat med aluminiumskant hele vejen rundt. Stålspændbenene er i frokromet stål.
  Modellen findes både med og uden udtræk (tillægsplader købes separat).

   Bredde: 100 cm
   Længde: 150 cm
   Højde: 72 cm

  Læs mere om bordet i vores artikel om Piet Hein spiseborde.

  Brdr. Andersen Zeta – Spisebordsserie

  Hvad synes du om Brdr. Andersen Zeta? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Brødrene Andersens Zeta

  Brdr. Andersen Zeta kan købes hos Livingshop.dk til en startpris på 12.920 kr.

  Spisebordsserien Zeta er designet af Bønnelycke Arkitekter, og i serien findes en lang række af spiseborde med forskellige bordplader og ben. Med mulighed for bordplader i kvadratisk form, runde, rektangulære, ellipseformet og oval, samt forskellige størrelser, så er der utrolig mange smukke spiseborde, og helt sikkert noget for enhver smag. Alle spisebordene fremstilles også i forskelligt materiale såsom massivt træ, finér, laminat og linoleum.

  Zeta serien er ikke blot smuk, men også yderst funktionel, da der er mulighed for udtræksmodeller også. Standardudtræk er til 2 plader, men med mulighed for helt op til 8 plader, så kan hele familien nemt sidde rundt om alle spisebordene (ved de ovale og rektangulære spisebordsmodeller medfølger et magasin, som giver mulighed for opbevaring af 2 tillægsplader).

  Betina – Hvidt spisebord med udtræk

  Hvad synes du om Betina? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Betina spisebord

  Betina finder du hos Unoliving.com for 2.249 kr.
  Ovalt spisebord i hvid

  Dette ovale spisespisebord har et smukt, stilrent design. Bordet har udtræk, og med de to medfølgende tillægsplader kan det forlænges med 80 cm. Den ovale bordplade fås i hvid laminat/melamin, og benene er af krom, og med 3 tråde fra pladen til gulvet.
  Dette ovale spisebord er meget praktisk, og findes i mange hjem. Stilen er ren, moderne og stålkanten rundt om bordet for det til at se harmonisk ud hele vejen rundt.

   Højde: 72 cm
   Længde: 152 cm
   Bredde: 102 cm

  Tillægsplader: L 40 x B 102 cm.

  Lotus spisebord

  Hvad synes du om Lotus? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Lotus spisebord

  Lotus finder du hos Unoliving.com for 3.199 kr

  Praktisk spisebord med almindeligt udtræk, som giver mulighed for at forlænge med de to medfølgende tillægsplader. Dette forlænger længden med op til 80 cm. Bordet er meget stilrent og passer ind i ethvert hjem.

  Lotus spisebordet er ovalt, og har et stilrent design. Bordpladen er hvid og af laminat/melamin, og benene er af krom, og med 6 tråde, som giver et flot design. Den ovale bordplade fuldendes af en sortlakeret kant, og fuldender et smukt design.

   Højde: 72 cm
   Længde: 150 cm
   Bredde: 100 cm

  Tillægsplader: L 40 x B 100 cm.

  Corona spisebord – Sort spisebord med krom ben

  Hvad synes du om Corona? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Corona spisebord

  Unoliving.com for 2.199 kr (udgået)

  Corona spisebordet er ovalt og rundt om bordpladen er en flot stålkant. Spisebord er meget stilfuldt, og tilmed yderst praktisk til ethvert behov. Det er fremstillet af laminat/melamin i sort og benene er af krom med 6 tråde. Udtræk medfølger som standard, og med de to medfølgende tillægsplader, er der mulighed for, at forlænge bordet med op til 80 cm.

  Bordet har et rent look, og den sorte farve vil matche godt ind i mange hjem, specielt i en kombination mellem sort og hvid.

   Højde: 72 cm
   Længde: 151 cm
   Bredde: 101 cm

  Trysil spisebord – Sort spisebord med glasplade

  Hvad synes du om Trysil? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Trysil

  Læs mere om Trysil hos Unoliving.com hvor bordet sælges for 2.199 kr.

  Dette Trysil spisebord med glasplade giver som standard mulighed for 4 – 6 personer omkring. Det har et meget enkelt og stilrent design, og passer perfekt som både spisebord indendørs og som havebord udenfor. Bordet er tilmed praktisk, da der er mulighed for indsættelse af de to medfølgende tillægsplader, som forlænger bordet med op til 60 cm.

  Glaspladen er 10 mm., og man skal derfor ikke bekymre sig ved brug af spisebordet. Kvaliteten er helt i top.

   Højde: 75 cm
   Længde: 100 cm
   Bredde: 90 cm

  Tillægsplader: L 30 x B 90 cm.

  Trysil (lom) – Stort spisebord i sort med glasplade

  Hvad synes du om Trysil Lom? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Trysil-lom

  Hos Unoliving.com kan bordet fås for 2.849 kr

  I samme serie som Trysil spisebordet findes dette Trysil (lom) spisebord. Modellen er i glas, og har et meget enkelt design. Der medfølger 1 ekstra bordplade, og pop-up systemet i den midterste bordplade er nemt, da man blot trækker bordet i hver sin retning, for at indsætte den ekstra plade.

  Bordpladen i glas suppleres af robuste bordben, som giver et smukt design. Bordet størrelse egner sig til ethvert hjem, og spisebordet kan anvendes såvel indenfor som udenfor.

   Højde: 76 cm
   Længde: 165 cm
   Bredde: 90 cm

  Tillægsplade: 50 cm x B 90 cm.

  Pierre spisebord – Hvidt højglans spisebord i metal

  Hvad synes du om Pierre? 1 = meget grim, 5 = meget flot
  Pierre spisebord

  Til en pris af 3.299 kr kan du købe Pierre hos Unoliving.com

  Pierre spisebordet er af komposittræ, som er malet i hvid højglans, for at fuldende det smukke design. Spisebordet er særdeles velegnet til familier, og størrelsen giver plads til 4 – 6 personer. Skulle dette ikke være nok, så medfølger der også en tillægsplade, således at der er plads til alle.
  Bordets fod er i metal af børstet, rustfri stål, og stilen er meget minimalistisk. Bordet vil stå godt sammen med flere farver, og er derfor meget praktisk.

   Højde: 75 cm
   Længde: 180 cm
   Bredde: 90 cm

Om Klaus

Hej mit navn er Klaus og jeg er indehaver af Boligvogter.dk.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*