Forside » Udendørs » Renovation » Skraldespandsskjuler giver pænere udeareal

Skraldespandsskjuler giver pænere udeareal

Har man først investeret tid og penge i at gøre haven, indkørslen og hele huset pænt, så er det altså rart at få de sidste detaljer med. En skraldespandsskjuler giver på en god måde læ og afskærmning for skraldespanden eller plastcontaineren, og det er lidt kønnere at kigge på en skraldespandsskjuler af træ end en skraldespand.

Her kommer vores bud på en god skraldespandsskjuler til gør det selv folket

Universal skraldespandsskjuler – enkelt

Skraldespandsskjuler enkelt

Simpel skraldespandsskjuler med åbent forparti, til universel anvendelse. Du kan frit placere enten en plastcontainer eller en skraldespand i dette indhak, og samtidig få en pænere indkørsel. Træet er trykimprægneret for længere holdbarhed.

Set til 1.345,00 kroner hos Huskhaven.dk, med gratis fragt

Universal skraldespandsskjuler – dobbelt

Skraldespandsskjuler dobbelt

Samme model som den ovenover, men i dette eksempel med plads til to skraldespande. Denne skraldespandsskjuler er smart til dig der har flere skraldespande eller containere, eksempelvis for at opdele skraldet. Den måler 153 cm. i bredden, så der er god plads til at skjule to skraldespande.

Sættet er set til 2.045,00 kroner hos Huskhaven.dk, inkl. gratis fragt.

Brovst skraldespandsskjuler med låg

Brovst skraldespandsskjuler

Brovst Blikvarer laver en række tilbehør til hus, have og offentlige områder, som blandt andet omfatter en skraldespandsskjuler som den herover. Den er lavet med en stålramme, hvorpå der er dækket af med trykimprægneret fyrretræ. Låget er lavet i en hvælvet konstruktion, som sikrer at vandet ikke ophober sig. Denne model er til affaldssække.

Set til 1.099,00 kroner hos 10-4 online byggecenter

Brovst skraldespandsskjuler til container

Brovst skraldespandsskjuler til container

Brovst har lavet en skraldespandsskjuler med åben top, til dem der benytter sig af container i steder for det traditionelle metalstativ. Der er dog også plads til at sætte det almindelige skraldestativ ind i den. Den er lavet af trykimprægneret fyrretræ og galvaniserede u-jernsrammer. Sættet er lige til at samle med den medfølgende vejledning.

Set til 1.099,00 kroner hos 10-4 online byggecenter

Om Klaus

Hej mit navn er Klaus og jeg er indehaver af Boligvogter.dk.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*