Forside » Sikkerhed » Låse » Secuyou

Secuyou

Secuyou er et dansk-designet automatisk låsesystem, der sikrer at alt er låst inden du går hjemmefra. Via en lille kontakt og et drej med nøglen, aktiveres låsesystemet, der sørger for at låse alt. Det er altså slut med at løbe rundt i hele huset og tjekke om alt er lukket og låst – nu skal du blot trykke på en enkelt knap.

Secuyou er lavet til at kunne snakke sammen med andre io-homecontrol produkter, hvilket betyder at du kan koble det sammen i et intelligent system, der kan styre flere ting i dit hjem, såsom belysningen, tyverialarm m.m.

Læg en skal om dit hjem

Selvom Secuyou ikke i sig selv er en tyverialarm, er det alligevel med til at øge sikkerheden i dit hjem. Forestil dig at du med Secuyou gør dit hjem til en ”skal” – når du er indendøre og ønsker at låse alt, eksempelvis når du skal sove, så klikker du på en enkelt knap, og så sørger systemet for at alt låses. Ved hjælp af sensorer, er systemet hele tiden opmærksomt på om alle vinduer og døre forbliver lukkede og låste, så hvis de bliver brækket op eller på anden måde tvunget op, så vil systemet begynde at hyle. Vil du åbne et vindue i løbet af natten, trykker du på en knap på selve vinduet, og så slåes sensoren fra på det enkelte vindue, som nu kan åbnes mens resten af vinduerne, hoveddøren og evt. terassedøren stadig er låste.

Produkter fra Secuyou:

Startsæt m/lås og fjernbetjeningAlarmboks
Secuyou StartsætSecuyou Alarmboks
Dette er Secuyous startsæt, som indeholder en fjernbetjening som sættes ved hoveddøren, samt en lås der monteres på et vindue. Med denne alarmboks kan du tilkoble Secuyou til din tyverialarm, samt anvende den til at betjene låsesystemet.

1.198,-

1.198,-

Køb Secuyou Startsæt »Køb Secuyou Alarmboks »

Om Secuyou produkterne

Som det allerede er skrevet, er Secuyou systemet udviklet og designet i Danmark, hvilket i sig selv er et kvalitetsstempel. Der er tale om en virksomhed, hvis opfinder, Leo Laursen, havde problemer med alt for tit at glemme at lukke vinduer og døre i hans hjem. Og da vi nok alle kender til følelsen af at være kørt på arbejde eller på anden måde være væk hjemmefra, og så komme i tanke om at noget ikke er låst ordentligt af, så ved vi også at det ikke er nogen rar følelse.

Det fik i 2008 Leo til at udvikle et system der skulle kunne netop det, som Secuyou kan i dag.

Secuyou kendetegnes ved dets enkelhed. Det kan dog være lidt krævende at installere, men firmaet selv tilbyder professionel installation af produktet, så her kan man slippe for selv at skulle skrue, bore og hamre for at få systemet installeret.

På denne video kan du se Leo Laursen forklare hvad Secuyou er og hvordan det kan benyttes, samt se hvordan du kan udvide systemet med en boks, der kobler hele systemet sammen med din smartphone:

Bør jeg få et Secuyou låsesystem?

Et Secuyou system er en smart anordning, især til børnefamilier og andre husstande med flere medlemmer, som alle har hver deres nøgle til huset og kommer hjem og tager afsted på forskellige tidspunkter. Med dette system behøver ingen i familien at bekymre sig om døre og vinduer nu også er lukket og låst som de skal – det hele kan låses centralt, og endda låses og åbnes via en app fra alle steder i verden, så længe der er forbindelse til internettet.

Alle forældre med større børn har garanteret været ude for at ungerne enten har glemt eller tabt husnøglen, og nu står de og skal ind i huset, mens man er på arbejde. Med Secuyou kan der låses op via en app til smartphone.

Ønsker du et intelligent hjem, som kan styres elektronisk og helt uden bekymringer, så er Secuyou en god løsning. Systemet er netop egnet til et intelligent hjem, fordi det er bygget efter nogle standarder som er beskrevet på io-homecontrol.com, og som sammenslutter flere forskellige slags systemer og lader dem snakke sammen. Du behøver kun én fjernbetjening til sådan et helt system, hvilket også er en fordel i sig selv.

Hvad hvis jeg kun er bekymret for indbrud?

Hvis du udelukkende er bekymret for om fremmede personer bryder ind i dit hjem, så vil det nok være værd at kigge efter en decideret tyverialarm i stedet. Du kan både få en tyverialarm uden abonnement, eller eksempelvis kigge på en Falck Alarm, som er udformet som et løbende abonnement med dertilhørende vagtordning og udrykning ved alarm.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*