Forside » Elektronik » TV og Hifi » Samsung fladskærm får gode testresultater – pristjek
Samsung fladskærm får gode testresultater – pristjek
Den nye 8-Serie fra Samsung vinder stort i test. Foto: Samsung.com - Licens: CC By 3.0

Samsung fladskærm får gode testresultater – pristjek

Den koreanske elektronikgigant Samsung dominerer markedet for fladskærme. Det er ikke helt uden grund – en Samsung fladskærm er nemlig helt i top hvad angår kvalitet og teknologi. Af samme grund vinder Samsungs fladskærme også den ene test efter den anden. I denne artikel kigges der nærmere på Samsungs vinder-fladskærme. Vi finder desuden de billigste priser.

Følgende fladskærme er blevet kåret som “bedst i test” i forskellige Skandinaviske test.

Før du vælger ny fladskærm: 4 hurtige

En Samsung fladskærm er et godt og sikkert valg til stuen, soveværelset, børneværelset og hjemmebiografen. Deres arsenal af fladskærme sikrer at der altid findes et til netop dit behov. Her får du 4 hurtige om det at vælge fladskærm:

Gå efter billedkvaliteten

De nye Samsung fladskærme har en blank belægning på skærmen – den sikrer en skarpere farvegengivelse, ligesom farverne ikke bliver matte hvis du sidder i et rum med risiko for genskin fra udefrakommende sollys.

En anden ting, der adskiller Samsung fladskærme fra andre mærker, er gengivelsen af sort og hvidt. Samsungs fladskærme er oftest med LED-teknologi. Uden at gå alt for meget i detaljer, så betyder det at panelet der danner billedet er baggrundsbelyst med utallige LED-dioder. Det kan på nogle fladskærme give udfordringer når der både skal gengives sort OG hvidt i samme billede, men her er Samsung kommet rigtig langt, og de formår med deres nyeste fladskærme at gengive kontrasterne til perfektion.

Køb gerne en stor fladskærm – men vær klar til at betale ekstra

Til stuen bør fladskærmen mindst være 40″ og gerne større. Til soveværelset og børneværelset kan en 32″ fladskærm være passende. Du bør dog aldrig købe den største og billigste fladskærm, da det på især de store modeller er vigtigt med en god billedkvalitet – ellers vil du hurtigt blive irriteret over den kedelige oplevelse.

Derfor kan det være en god idé at gå på kompromis med skærmstørrelsen og ikke billedkvaliteten.

Find en fladskærm, der passer til afstanden

Samsung har en fladskærm til hver størrelse. For at finde den passende Samsung fladskærm, kan du foretage denne beregning:

Afstand til fladskærm i cm. / 7,5

Følger man ovenstående beregning, vil man i en stue, hvor man sidder 3 meter fra fladskærmen, få glæde af en 40″ Samsung fladskærm.

Vælg en god placering af fladskærmen

En fladskærm fra Samsung har en begrænset betragtningsvinkel. Det gør sig desuden gældende for samtlige fladskærme på markedet. Det er derfor helt optimalt at placere fladskærmen så du sidder direkte foran det. Alternativt kan du anskaffe et vægbeslag til tv’et, så det kan drejes hvis det bliver nødvendigt.

En god placering bør være lige i øjenhøjde med tilskueren, og gerne en smule under. Mange har fejlagtigt en idé om at en fladskærm bør hænges højt på væggen, men det betyder desværre at man kommer til at anstrenge øjnene og kroppen mere end hvis fladskærmen placeres lavere.

Sådan fungerer Samsungs Smart-TV

På Samsungs danske YouTube-kanal kan du få en intro til hvordan Smart-TV fungerer, samt hvad du kan bruge det til. Du får også en guide til hvordan du sætter det op og hvordan du finder rundt i menuerne. Se de flotte videoer her:

Samsung 40″ fladskærm er et godt all-round valg

En 40″ fladskærm er et godt valg til den lille stue eller til dem der ikke nødvendigvis ser så meget tv. Den 40″ store skærm giver et godt og tydeligt billede, og man skal ikke anstrenge sig for at kunne følge med i alle de nyere films mange små detaljer.

En god størrelse fladskærm til mindre rum.

Samsung UE40F8005 vinder stor test

Samsung 8-serie 40 tommer fladskærm

Denne flotte 40″ skærm i Samsungs 8-serie vinder en fladskærm test i sin størrelsesklasse hos Tænk. Forhandler: Wupti.com

Samsungs 40″ fladskærm med modelnavn UE40F8005 er et af deres flagskibe i deres 8-serie af high-end fladskærme.

Den får en flot 1.plads i test hos Tænk.dk, som du kan læse her.

Lydogbillede.dk kårer også Samsungs 8-serie som “Bedst i Test” – hvilket du kan læse mere om lige her.

Bedste billedkvalitet i testen

Denne Samsung fladskærm vurderes at have den bedste billedkvalitet blandt 186 testede modeller, ligesom den også roses for dens høje niveau af brugervenlighed og den gode lyd.

Samsung fladskærmen kommer desuden med Smart TV funktionalitet, ligesom det er klar til streaming af film og TV via Boxer, Netflix og Viaplay. Det er desuden klar til at gå på nettet med indbygget Wifi.

Specifikationer:

 • Bedst i Test hos Tænk
 • 40″ LED TV med 3D
 • Full HD (1920 x 1080)
 • Opdateringshastighed 1000 Hz
 • Klar til bl.a. Netflix og Viaplay
 • Indbygget kamera, som kan skjules

Pristjek: 

 • Bilka.dk: 7.999,00 / Fri fragt / I alt 7.999,00 Køb her
 • Wupti: 8.398,00 / Fri fragt / I alt 8.398,00 Køb her

Samsung 46″ fladskærm til det større rum

Til en stue med et lidt større areal er en 46″ fladskærm et godt valg. Typisk koster de heller ikke meget mere end mindre fladskærme, så det kan godt betale sig at opgradere til en større skærm hvis pladsen er til det.

Samsung UE46F8005 fladskærm på 46″ er også bedst i test

Samsung 8-serie 40 tommer fladskærm

Denne 46″ skærm i Samsungs 8-serie er identisk med ovennævnte 40″ skærm. Den er også “bedst i test” hos Tænk. Forhandler: Wupti.com

Denne 46″ Samsung fladskærm er et perfekt valg til dig med en større stue hvor billedet gerne må være i en god størrelse selvom man sidder bagest i sofaen.

Bedste billede i testen

Hos Tænk vurderer man i deres test at denne type Samsung fladskærm har det bedste billede i testen, ligesom den gode lyd også er et kæmpe plus. Desuden kåres 8-serien, som denne fladskærm tilhører, som “Bedst i Test” i det anerkendte magasin Lydogbillede.dk. Du kan læse deres test her.

Flatpanels.dk har desuden haft fat i denne Samsung fladskærm, og har givet den en “Top Anbefaling Award”. De fremhæver også den flotte billedkvalitet, god gengivelse af sort, god farvegengivelse og god gengivelse af hurtige bevægelser. Desuden fremhæver de at Smart TV-platformen ser lovende ud. Du kan læse hele deres test her.

Denne Samsung fladskærm er desuden klargjort til alle de store streamningtjenester, såsom Netflix og Viaplay. Smart TV funktionaliteten giver dig desuden mulighed for at surfe på nettet (via Wifi).

Specifikationer:

 • Bedst i Test hos Tænk
 • 46″ LED TV med 3D
 • Full HD (1920 x 1080)
 • Opdateringshastighed 1000 Hz
 • Klar til bl.a. Netflix og Viaplay
 • Indbygget kamera, som kan skjules

Pristjek:

 • Wupti: 8.499,00 / Fri fragt / I alt 8.499,00 Køb her
 • Proshop: 8.819,00 / Fri fragt / I alt 8.819,00 Køb her
 • ComputerCity: 9.999,00 / Fri fragt / I alt 9.999,00 Køb her

Samsung 55″ fladskærm til den ultimative oplevelse

Uanset om det er til en stor stue eller hjemmebiografen, så er en Samsung fladskærm på 55″ et godt og overdådigt valg. Med et 55″ billede får du en skærmstørrelse så stor at du får film og TV endnu tættere på, og der bliver ikke længere rift om den bedste plads tættest på tv’et.

Samsung UE55F8005 fladskærm er “Bedst i Test” 2 steder

Samsung 8-serie 55 tommer fladskærm

Hos både Tænk.dk og Lydogbillede.dk er man enige – denne Samsung fladskærm er Bedst i Test. Forhandler: CDON.com

Denne ultimative 55″ Samsung fladskærm er har en perfekt størrelse når det kommer til film og TV i høj kvalitet. Den store fladskærm vurderes at have den bedste billedkvalitet på markedet, ligesom lydkvaliteten også er blandt de bedste i testen.

Tænk og Lyd & Billede er enige: Samsung fladskærm er bedst i test

I testen hos Tænk og i testen hos Lydogbillede.dk opnår denne nøjagtige model det højeste resultat, og bliver dermed kåret som Bedst i Test begge steder. Begge steder fremhæves et knivskarpt billede, høj brugervenlighed og en god lyd.

Denne Samsung fladskærm er, ligesom de mindre modeller i serien, klar til både Netflix, Viaplay og diverse andre streamingtjenester. Fladskærmen har indbygget Wifi, og gennem Smart TV får du adgang til en række apps og andre smarte funktioner. Blandt andet Youtube.

Specifikationer:

 • Bedst i Test hos Tænk og Lyd & Billede
 • 55″ LED TV med 3D
 • Full HD (1920 x 1080)
 • Opdateringshastighed 1000 Hz
 • Inkl. 2 x 3D briller

Pristjek:

 • CDON.com: 11.395,00 / Fragt 79,00 / I alt 11.474,00 Køb her
 • Wupti: 11.798,00 / Fri fragt / I alt 11.798,00 Køb her
 • Webhallen: 12.495,00 / Fragt 49,00 / I alt 12.544,00 Køb her

Samsung UE55F9005 fladskærm med UltraHD opløsning er også Bedst i Test

Samsung 9-serie UEF9005 fladskærm

Denne UltraHD fladskærm fra Samsung leverer knivskarpt billede og er “Bedst i Test” hos Tænk. Forhandler: Wupti.com

Denne toppræsterende Samsung fladskærm er flagskibet i deres række af fladskærme. Det er en UltraHD-model i deres 9-Serie, hvilket betyder en højere oplysning og et mere overbevisende billede.

“Bedst i Test” hos Tænk og 5/6 hos Lyd & Billede

Denne Samsung fladskærm bliver kåret som Bedst i Test hos Tænk. Du kan læse testen her. Lydogbillede.dk har også haft et kig på denne fladskærm, og giver den en 5/6 karakter i deres test. De påpeger desuden, at denne UltraHD fladskærm er et godt valg hvis man gerne vil tidligt igang med den nye teknologi, på grund af de mange udvidelsesmuligheder, som er med til at fremtidssikre denne Samsung fladskærm.

Specifikationer:

 • Bedst i Test hos Tænk
 • 55″ LED TV med 3D
 • Opdateringshastighed 1000 Hz
 • Ultra HD (3840 x 2160)
 • Inkl. 2 x 3D briller

Pristjek:

 • Wupti: 12.899,00 / Fri fragt / I alt 12.899,00 Køb her
 • Elgiganten: 13.999,00 / Fri fragt / I alt 13.999,00 Køb her
 • Fona: 13.999,00 / Fragt 255,00 / I alt 14.254,00 Køb her

Om Klaus

Hej mit navn er Klaus og jeg er indehaver af Boligvogter.dk.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*