Forside » Sikkerhed » Tyverisikring » S vil have skattefri tyverisikring
S vil have skattefri tyverisikring

S vil have skattefri tyverisikring

Hvis det stod til Socialdemokraterne, ville de langfingrede gå en sværere tid i møde. Trine Bramsen, som er Socialdemokraternes retsordfører, udtaler at politiindsatsen ikke hele tiden kan forstærkes, men at vi må kigge i andre retninger.

I den forbindelse foreslår hun at gøre tyverisikringer skattefrie, da det er et stigende problem at alt for mange huse og lejligheder rummer store værdier uden at være ordentligt sikrede.

Nyt indbrud hvert 12. minut

Ifølge statistikken, så finder der ét indbrud sted hvert 12. minut (Kilde: Danmarks Statistik), og det sender Danmark op på en andenplads over de EU-lande der er mest plaget at indbrud per borger.

Trine Bramsen mener at et skattefradrag på en tyverisikring vil være en del af løsningen på problematikken, da man vil sende et signal til de kriminelle om at sikkerheden skærpes, og at de vil få sværere ved at udføre deres arbejde. Det kan være med til at gøre Danmark til et mindre attraktivt land at begå indbrud i.

Tyverisikring behøver ikke koste penge

Mange husstande er i dag som åbne tag-selv borde for de mange kriminelle – de er simpelthen ikke sikret godt nok. Der er nogle helt basale ting man kan gøre for at sikre sit hjem bedre, uden at bruge penge på sikkerhedsudstyr:

  • Vis kun familiens efternavn på postkassen – det gør det sværere for tyven at undersøge hvem i er på Facebook
  • Gør jeres Facebook profiler lukkede for andre end dem i er venner med – så kan fremmede ikke følge med i hvor i er henne, ligesom de ikke kan se billeder der evt. er taget inde i hjemmet
  • Er familien på ferie, så få huset til at se beboet ud – få naboen til at smide skrald i skraldespanden, lad ham parkere en bil i jeres indkørsel, få nogen til at skrabe sne, osv.
  • Hold døre og vinduer opdaterede,  så det bliver så svært for tyven som muligt at brække låsene op
  • Opsæt klistermærker på postkasse og døre, der skilter med tyverialarm – de kan eksempelvis bestilles via Boligalarmer.dk
  • Tag på politistationen og lån et Operation Mærkning sæt. Afmærk de mest værdifulde genstande, og opsæt ligeledes klistermærker på synlige steder

 

Om Klaus

Hej mit navn er Klaus og jeg er indehaver af Boligvogter.dk.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*