Forside » Indendørs » Opslagstavle – Inspiration til dit hjem

Opslagstavle – Inspiration til dit hjem

En opslagstavle er et fantastisk og nyttigt redskab i hjemmet. Den kan bruges til utroligt mange ting. Blandt andet kan familien hygge sig med at efterlade små søde beskeder til hinanden, børnene kan lave en lille tegning, og så kan der på lidt større opslagstavler også blive plads til at skrive en madplan op, der gælder for en uge ad gangen.

Alt efter hvilken type opslagstavle du ønsker, og hvilken indretning dit hjem i forvejen har, så er der en masse forskellige materialer, designs og farver at vælge imellem. Derfor får du her en liste en med en masse lækre, unikke og stilede opslagstavler. Inden du læser videre, så læn dig tilbage og nyd inspirationen:

Opslagstavle-folie med ugeplan

Opslagstavle - ugeplan

Dette er ikke en traditionel opslagstavle, men derimod tavlefolie, som du påklistrer en overflade i hjemmet. Den kan både sættes lodret og vandret, og giver en god, stor overflade at skrive på. Hos Dimaria kan du desuden købe stickers der passer til denne opslagstavle. De har specialiseret sig i stickers, og har et ret stort udvalg. Denne opslagstavle måler 121 x 43 cm.

Dette opslagstavle-folie fås hos Dimaria for ca. 499,00 kroner.

Magnetisk opslagstavle i beton fra XXD

XXD Opslagstavle i beton

Her får du en meget anderledes opslagstavle fra designhuset XXD. Den måler 90 x 40 cm, og er udført i fibercement. Den er solid og vejer 7,5 kg, og tilfører et råt, naturligt look til hjemmet. Desuden medfølger de fem magnetiske metalringe også, som ses på billedet herover.

Denne opslagstavle koster ca. 1.349,00 kroner hos Dubuy.

MEMO Garden opslagstavle fra Monkey Business

MEMO Garden opslagstavle

Sjov og dekorativ opslagstavle. Den står selv, og er et flot alternativ til den traditionelle opslagstavle. Desuden passer den godt ind i det moderne og minimalistiske hjem, og der medfølger fem magneter formet som fine hvide sneglehuse. Det er en robust opslagstavle fremstillet i metal.

Den kan købes hos Dubuy for ca. 149,00 kroner.

Opslagstavle af kork fra OYOY Living Design

Opslagstavle af kork

Flot naturlig opslagstavle i kork fra OYOY Living Design. Den passer godt ind i den klassiske indretning, og giver indtryk af naturmaterialer. Den kommer med hvide beslag og hvide nåle. Hos Dubuy kan du se flere billeder af denne opslagstavle.

Den fås for ca. 339,00 kroner hos Dubuy.

“Big Head” Memopad fra J-me

Lille opslagstavle

Her en sjov lille opslagstavle fra J-me, hvorpå der kan efterlades små hilsner eller noter til hinanden. Det er en sød lille figur, der enten kan placeres i entréen, i køkkenet, på kontoret, ja stort set alle steder. Den fylder ikke meget i det moderne hjem. Der medfølger en tusch som figuren enten kan holde i hånden eller have liggende på sine fødder.

Den fås for 149,00 kroner hos Gaver og Brugskunst.

Oakmen opslagstavle fra The Oakmen

Oakmen opslagstavle

En kraftig opslagstavle fra The Oakmen. Den er lavet af en egetræsramme, hvori der er lagt en jernplade. Der kan skrives med kridt på denne opslagstavle, men da det jo er jern kan magneter også bruges. Der medfølger 5 magneter i egetræ, og der kan købes ekstra magneter hos Dimaria.

Du kan købe denne opslagstavle hos Dimaria for ca. 999,00 kroner.

Blomus Glasopslagstavle og skab

Blomus glasmagnettavle

 

Stilet lille opslagstavle i glas fra Blomus. Den måler 20 x 30 cm, og rummer et lille nøgleskab inde bagved. Selve glaspladen er magnetisk, og der medfølger 6 magneter til opsætning af små noter, beskeder og andre genstande.

Den fås hos Trendyliving til ca. 549,00 kroner.

Magnettavle med akrylbokse

Magnettavle med akrylbokse

Sjov og flot magnetisk tavle med hylde forneden, akrylbokse og en holde på selve opslagstavlen. Der medfølger desuden lyserøde magnetbrikker, og målene på denne opslagstavle er 56 x 45 cm.

Den kan købes hos Fenomen for ca. 700,00 kroner og fås også i sort.

Flügger magnetmaling – “Mal selv opslagstavle”

Flügger magnetmaling

I Flüggers webshop kan du købe en dåse med 0,38L magnetmaling, så du kan male din egen magnetiske opslagstavle med præcis de mål du ønsker. Du maler overfladen 2-3 gange for at opnå den magnetiske effekt, og overmaler herefter med den slutmaling du ønsker. Spændende produkt der giver mulighed for at udfolde sig kreativt i hjemmet.

Du kan købe denne magnetmaling for 199,00 kroner hos Flügger webshop.

Om Klaus

Hej mit navn er Klaus og jeg er indehaver af Boligvogter.dk.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*