Forside » Belysning » Indendørs belysning » Loftlamper – minimalistiske og moderne

Loftlamper – minimalistiske og moderne

Til stuen, over spisebordet eller i mødelokalet. Alle opholdsrum har behov for god, blød belysning ovenfra, da det er altafgørende for dit velbefindende at lyset fra dine loftlamper er blødt og jævnt fordelt.

Her får du en række smukke loftlamper i simpelt, moderne og futuristisk design. De er alle et perfekt match til det moderne hjem. Find dine nye loftlamper her

Fabbian Ice Cube loftlampe

Ice Cube Loftlamper

Set hos Lampeexperten.dk til 2.799,00 kroner

Disse loftlamper sidder i en perlerække á 3 stk, og er perfekt til entréen med moderne og minimalistisk indretning. Disse er en del af en serie loftlamper, der fås i farverne hvid, sort og klar.

Verpan Globe Pendel

Verpan Globe 50 cm pendel

Set til priser fra 6.499,00 kroner hos Lampeexperten.dk

Utroligt smuk og sofistikeret i al sin enkelthed. Denne kuppel fra Verner Panton er berømt for sit unikke design og eksklusive kvalitet. Med alle Verner Panton lamper følger der et ægthedscertifikat, så du er sikker på at deres loftlamper altid er ægte og i den suveræne og kendte kvalitet.

Soho 57 Suspension loftlampe

Soho 57

Set til 5.495,00 kroner hos Luceart.dk

Smuk og stilren pendel, der fås i mange varianter, og, som noget helt særligt, også som udendørs loftlamper. Du kan altså bruge disse loftlamper til at oplyse den overdækkede terrasse eller balkonen, og det giver helt nyt liv til udendørsarealerne hos folk der interesserer sig for simplicitet og smukt håndværk.

Lightyears Caravaggio P loftlampe

Caravaggio-P loftlamper

Set hos Luceart.dk fra 995,00 kroner

Smukke og klassiske loftlamper i stål, tegnet af Cecilie Manz. De fås i 6 forskellige farver, heriblandt sort som på billedet, hvid, grå mat, lysegrå mat, hel sort, og mathvid. Desuden er der flere forskellige størrelser at vælge imellem – helt op til Ø55 cm. Disse loftlamper er desuden opkaldt efter den italienske barokbilledkunster Caravaggio, der er særligt kendt for sine malerier med kontraster mellem lys og skygge. I samme serie findes også en række bordlamper og gulvlamper.

Artemide Mercury Halo Sospensione

Mercury Halo Sospensione

Set til 17.798,00 kroner hos Luceart.dk

Utroligt og opmærksomhedshungrende futuristisk design af Ross Lovegrove, i materialerne stål, aluminium og termoplast. De dråbeformede lampehoveder reflekterer lyset op i basen og giver et fantastisk lys der egner sig fortrineligt til at skabe den perfekte lounge-stemning i stuen eller selskabslokalet.

Om Klaus

Hej mit navn er Klaus og jeg er indehaver af Boligvogter.dk.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*