Forside » Udendørs » Renovation » Kompostbeholder giver gødning til haven
Kompostbeholder giver gødning til haven

Kompostbeholder giver gødning til haven

En kompostbeholder giver dig mulighed for at komme af med køkken-, have- og mindre gren-affald på en god og miljøvenlig måde, samtidig med at du kan drage fordel af det når du skal gøde din have. Den næringsrige kompost giver nemlig ekstra gode vækstbetingelser for dine planter.Samtidig er du med til at spare på ressourcerne ved at lade køkkenaffaldet gå i din kompostbeholder fremfor det lokale forbrændingsanlæg.

Her kan du finde en god kompostbeholder til brug i haven:

Kompostbeholder i galvaniseret stål

Kompostbeholder i galvaniseret stål

Denne kompostbeholder måler 91 x 91 cm, og den er 85 cm høj. Den er vind- og vejrsikker da den er fremstillet i varmgalvaniseret stål fra top til tå, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om den i vinterhalvåret. Det er muligt at fjerne de nederste dele af denne kompostbeholder, så du kan komme til den nedbrudte og næringsrige del af komposten uden problemer. Den er desuden velegnet til våd kompost i form af blade m.m., netop på grund af den meget ventilerede konstruktion.

Den er set til 1.299,00 kroner hos Plantetorvet.dk, der leverer gratis.

Ecomposter kompostbeholder med rullestander

Ecomposter kompostbeholder

Denne kompostbeholder er et relativt nyt skud fra stammen, der gør det muligt at vende og dreje komposten. Når den vendes og drejes, så tilføres der desuden ekstra ilt, og det gør det muligt for mikroorganismerne at arbejde endnu hurtigere, hvilket gør komposten klar hurtigere end normalt. Det foregår simpelthen ved at den står på en rullestander, og når du så drejer kuplen, følger den nemt med rundt.

Denne kompostbeholder er set til 1.599,00 kroner hos Moreland.dk

Transportabel kompostbeholder på 190 liter

Transportabel kompostbeholder

I denne kompostbeholder får du også en række funktionaliteter som gør den brugbar i haven. Det er en tromle som kan drejes, hvilket gør det nemt og hurtigt at sætte komposteringen igang, og typisk vil du kunne skære en del af tiden af, det ellers ville tage at få en god kompost til haven. Når haven skal gødes, kan du køre denne 190 L kompostbeholder direkte over til det sted det skal bruges, og gøde netop de planter der har behov for det.

Den er set til 699,00 kroner hos Moreland.dk

Kompostbeholder uden bund på 450 liter

Kompostbeholder uden bund

Denne kompostbeholder måler 80 x 80 cm, og har en højde på  81 cm. Det er en stor kompostbeholder, som ligesom den første vi har vist i denne artikel, har god mulighed for kompostering af vådere plante- og haveaffald. Der er nemlig ingen bund i, og dermed vil overskydende vandindhold blot sive direkte i jorden. Desuden er der ad denne vej god mulighed for at tiltrække regnorme, der er med til at sætte nedbrydningen igang. Du kan via den grønne lem i bunden nemt tilgå det nederste lag kompost, når du skal gæde i haven.

Denne kompostbeholder er set på Silvan.dk til 449,95 kroner

Om Klaus

Hej mit navn er Klaus og jeg er indehaver af Boligvogter.dk.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*