Forside » Gør det selv » Værktøj » Grillbot – Fungerer en automatisk grillrenser?
Grillbot – Fungerer en automatisk grillrenser?

Grillbot – Fungerer en automatisk grillrenser?

I sommeren 2014 blev den smarte gadget “Grillbotten” lanceret i Danmark. Grillbotten rengører din grillrist for dig, så du kan bruge tiden på noget andet. I denne artikel har vi taget et nærmere kig på denne grillbot, samt set på, hvilke anmeldelser den har fået i udlandet.

Følgende farver kan grillbotten fås i:

Om grillbotten

Hvad synes du? 1 = ubrugelig, 5 = Meget smart
gbu102-grillrenser_300x300
De seneste år har robotterne fået en større plads i de danske hjem. Robotstøvsugeren har været et stort hit i mange danske hjem de seneste år og særligt i 2013 og 2014 boomede salget af robotplæneklippere i Danmark. I sommeren 2014 kom endnu en robot på det danske marked; grillbotten.

Uanset om du har en elektrisk grill, en kulgrill eller en gasgrill, så kan denne robot bruges til at rengøre risten. Det er bygget med LED indikator, som viser batteritiden og rengøringstiden. Grillbotten rengører nemt og effektivt grillristen med sine messingebørster. Den er nem at betjene, da det eneste du skal gøre, er at placere den på risten og herefter trykke på en knap.
Grillbotten kan benyttes selvom grillen er varm og er udstyret med tre programmer, som kan benyttes alt efter hvor beskidt risten er. Den er bygget med tre elektriske motorer og kan benyttes på varme grillriste på temperaturer op til 120 grader. Robotten har desuden indbygget alarm, som fortæller, hvis grillen er for varm.

Specifikationer:

  • 3 rengøringsprogrammer: Driftstid på 10, 20 eller 30 minutter afhængig af program
  • 3 elektriske motorer
  • Kan benyttes på varm grillrist op til 120 grader
  • Indbygget alarm der fortæller hvis risten er for varm
  • Kan anvendes til alle grille med låg
  • Med messingebørster der kan rengøres i opvaskemaskinen
  • LED indikator viser drifts- og rengøringstid
  • Robotten er tung og solid hvilket giver bedre rengøring

Virker grillbotten?

Spørgsmålet er så om grillbotten egentlig fungerer? Den har været på det amerikanske marked i noget tid og er blandt andet blevet anmeldt på Amazon.com. Her er den blevet bedømt til 3,5 ud af 5 af forbrugerne. Det indikerer at nogen forbrugere er tilfredse med den og nogen er ikke. Dog er der et flertal af forbrugere, der mener at grillbotten fungerer godt.

Om Klaus

Hej mit navn er Klaus og jeg er indehaver af Boligvogter.dk.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*