Forside » Boligvogter Blog » Finnlo Maximum Speed Bike Pro spinningcykel

Finnlo Maximum Speed Bike Pro spinningcykel

Finnlo Maximum Speed Bike Pro er en professionel spinningcykel, hvor kvalitet og optimale tilpasningsmuligheder er kendetegnene. Spinningcyklen er udstyret med et 25 kg tungt svinghjul og har dertil remdrift, hvilket resulterer i en meget stillegående drift og ikke mindst kræver begrænset indsats i forhold til vedligehold. Derudover er cyklen forsynet med SPD pedaler, således man kan benytte den med spinningsko og derudover er det samtidig muligt at regulere på modstanden i trinløse niveauer, hvilket gøres manuelt. Spinningcyklen leveres uden computer, men det er dog en mulighed at tilkøbe såfremt man ønsker måling af dataene under træning.

 
Sæde og styr

Finnlo Maximum Speed Bike Pro er udstyret med en saddel af “unisex” typen, som med andre ord kaldes “Selle Royal”. Derudover kan sædet reguleres i 23 niveauer lodret og 13 niveauer vandret. Ydermere kan også styret justeres i 14 niveauer lodret og 13 niveauer vandret, så man får med andre ord optimale forudsætninger for at kunne tilpasse cyklen – uanset brugerhøjden. Bemærk at spinningcyklen kan anvendes af brugere op til 150 kg, hvilket afspejler den høje kvalitet.

 
Yderligere information

Ligesom de fleste spinningcykler, så er denne udstyret med transporthjul. Derudover har den en vægt på 51 kg og dimensionerne for cyklen er 134 cm x 55 cm x 124 cm. Gear transmission ratio 1:3.

Om Klaus

Hej mit navn er Klaus og jeg er indehaver af Boligvogter.dk.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*