Forside » Indendørs » Feng Shui indretning med disse bøger
Feng Shui indretning med disse bøger

Feng Shui indretning med disse bøger

Feng Shui udtales ’fæng swæi’, og oversættes fra kinesisk til Vind og Vand. Det er en filosofi fra det gamle Asien, og bygger på harmoni og samspil mellem mennesker og deres omgivelser.

I ældre tider var Feng Shui primært en måde at placere forfædrenes grave på, da man havde en tro på at deres kraft kunne bevares ved gravstedet nær familiens hjemsted. I moderne tider mener man at Feng Shui har en indvirkning på folks mentale og fysiske tilstand, både i forhold til dem selv, men også i forhold til andre.

Bøger om Feng Shui

Vil du lære mere om Feng Shui indretning og finde ud af hvad denne filosofi kan gøre for dig, så er der lidt forskellige bøger der er værd at læse:

Feng Shui – Forstå fundamentet

Feng Shui indretning

Denne bog er udarbejdet sammen med Dansk Biblioteksforening, og giver gode bud på hvordan du kan indrette dig i harmoni med dine omgivelser, samt informationer omkring sammenhængen med kinesisk filosofi, Tai Chi og I Ching. En god introduktion til Feng Shui.

Se bog og pris hos Plusbog

Neo Feng Shui, af Sagar Constantin Bohnstedt

Neo Feng Shui

Denne bog beskriver hvordan selv små forandringer i dit hjem kan give dig mere energi og overskud i hverdagen, som du kan bruge på personlig udvikling og livsglæde. Selvom Feng Shui er en flere tusind år gammel filosofi, er den stadig relevant og kan uden problemer overføres til nutiden i en vestlig fortolkning. Denne guide hjælper dig til at komme i harmoni med dine omgivelser.

Se bog og pris hos Gucca

Feng Shui, af Man-Ho Kwok og Joanne O’Brien

Feng Shui af Man-Ho Kwok og Joanne O'Brien

Man-Ho Kwok betegnes som førende mester indenfor Feng Shui i Europa, og kvalificeres til titlen ud fra hans mere end tyve års studier i denne filosofi. Han er desuden forretningsrådgiver for den kinesiske forretningsverden i blandt andet London og Manchester, samt andre store byer. Han er en anerkendt konsulent, som mange erhvervsfolk kigger hen imod. Denne bog er en guide til indretning af hjem og arbejdsplads, i forhold til Feng Shui indretning.

Se bog og pris hos Bog & Mystik

Feng Shui bygger på mennesker og omgivelserne

Hele tankegangen i Feng Shui er at indretningen af ens omgivelser kan have positiv eller negativ effekt på ens tilværelse. Ifølge Feng Shui filosofien strømmer energi gennem omgivelserne, og hvis disse ikke kanaliseres fornuftigt, så går de til spilde og man vil føle sig mindre energisk.

Der findes to overordnede retninger indenfor Feng Shui

Indenfor Feng Shui og dermed også Feng Shui indretning findes der flere forskellige retninger, som i bund og grund kan opdeles i to: En asiatisk og en vestlig. Den første er selvfølgelig den traditionelle, som er baseret på den kinesiske filosofi og levemåde, mens den vestlige mere er en sammensmeltning af moderne tænkning om arkitektur og traditionel Feng Shui.

Du kan få en længere introduktion til Feng Shui her.

Om Klaus

Hej mit navn er Klaus og jeg er indehaver af Boligvogter.dk.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*