Forside » Byggeri » Indendørs » Epoxy gulv – Nyt gulv efter dine ønsker
Epoxy gulv – Nyt gulv efter dine ønsker

Epoxy gulv – Nyt gulv efter dine ønsker

Epoxy gulv er uhyre slidstærkt og velegnet som gulvbelægning hos virksomheder, på badeværelser, i køkkenet og resten af hjemmet, på skoler, i garager, i lagerhaller, produktionslokaler og mere. Det kræver stort set ingen vedligeholdelse og det er nemt at rengøre.

Fordelene ved epoxy gulv

  • Holdbart
  • Skridsikkert
  • Nemt at rengøre
  • Antistatisk

I de senere år er epoxy gulve blevet populære i de private hjem, da de kan varieres nærmest i det uendelige. I blandt andet USA hitter epoxy gulve som en del af en supermoderne lejlighed i byen, men derudover er epoxy gulve i hjemmet ingen nyhed – typisk har det været noget man har kunnet finde i folks garager, som en pæn og holdbar beklædning oven på den stærke men knap så pæne beton.

Et epoxy gulv kendes også som en slags kunstig harpiks. Det er nemt at installere, og kan tilpasses fuldstændig til det rum det installeres i. Det kaldes også gulvmaling, da det har konsistens som dette, og “males” ud over gulvet. Det er også derfor man selv kan vælge farven og glansen. Det fordeler sig altid jævnt ud over overfladen, og udligner blandt andet skævheder og eksempelvis huller.

Epoxy gulve er ikke giftige i brug, da der benyttes epoxyplast som er emissionsfrit og sikrer en belægning som er skridsikker, nem at rengøre og antistatisk.

Helt unikt design

Overvejer du et epoxy gulv, kan du få et fuldstændig unikt design, der tilpasses til dit hjem eller det lokale det skal lægges i. Du skal med andre ord ikke ud at lede efter præcis det materiale eller den farve der passer ind, men kan få en helt skræddersyet løsning.

Epoxy gulv på kontoret

På billedet her ser du et kontor med epoxy gulv med en mindre reflekterende overflade, der betyder at gulvet holder sig rent, pænt og hygiejnisk gennem en hel arbejdsdag.

Kig altid efter en certificeret og godkendt gulvlægger

Epoxy gulve vil typisk komme med en form for garanti, der er god at have med for dig som kunde, uanset om du er privatperson eller agerer på vegne af en virksomhed. Derudover kræver det certifikat at arbejde med installation af epoxy gulv, hvilket er din garanti for at firmaet håndterer det korrekt.

Skridsikring eller ingen skridsikring?

Et epoxy gulv er som udgangspunkt med blank overflade, som kan være forholdsvis glat, især hvis man har bestemte sko på. I et privat hjem kan gulvet blive glat med sokker, og kan bedst sammenlignes med et klinkegulv eller et lakeret trægulv. Har man brug for en mere skridsikker overflade, eksempelvis i et lager eller produktions lokale, kan der tilføjes et skridsikkert lag i epoxy gulvets overflade, hvor man tilsætter kvartssand. Det giver en grovere overflade, der er både stærk og meget skridsikker.

Om Klaus

Hej mit navn er Klaus og jeg er indehaver af Boligvogter.dk.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*