Forside » Byggeri » Indendørs » Danfoss Link – Spar 23% på varmen

Danfoss Link – Spar 23% på varmen

Tænk hvis man kunne styre alle sine termostater fra ét sted. Tænk hvis man kunne indstille sine termostater til automatisk at skrue ned når man ikke er i rummet. Alt dette og meget mere giver Danfoss Link dig mulighed for.

Indhent 3 gratis tilbud på installation af Danfoss Connect og Danfoss Link

75% af alle danskere har adgang til fjernvarme, som er den billigste form for opvarmning af boligen. For mit eget vedkommende er varmeregningen dog alligevel på næsten 10.000 kroner årligt – i en middel isoleret ældre lejlighed på 80 kvadratmeter.

Hvad er Danfoss Link?

Danfoss Link

Danfoss Link er et computerstyret betjeningspanel

Danfoss Link er en del af Danfoss’ nye living by Danfoss serie, som er en række moderne termostater der hjælper med at holde en mere konstant temperatur på de anbefalede 21 grader. Danfoss Link gør dog mere end det – det er en central styreenhed, som styrer termostater, belysning, m.m.

Her iblandt de nye termostater finder du Living Connect termostaten, som fungerer sammen med Danfoss Link. Denne termostat monteres på dine radiatorer, og fungerer sammen med Danfoss Link, så du aldrig mere skal skrue på radiatorernes termostater, men blot kan fastsætte hvor og hvornår der skal være varmt, og hvor varmt der skal være. Fra ét centralt styrepanel kan du altså tænde og slukke for al varmen i huset.

Nogle af funktionerne i Danfoss Link:

  • Du kan overstyre og låse rumtemperaturer fra Danfoss Link panelet
  • Danfoss Link kan foretage natsænkning af temperaturen i bl.a. stue og køkken
  • Living Connect termostater kan styres centralt
  • Systemet kan give status over alle enheder
  • Automastisk bevægelser af ventiler hver tredje dag, så pumpen ikke bliver skadet når den ikke bruges i længere perioder

Danfoss Link er med andre ord skridtet mod et fuldautomatisk hus, der passer sig selv uden at du skal bekymre dig om termostater og varmeregninger. Ifølge Danfoss selv vil du opleve en besparelse på 23% i forhold til tidligere varmeforbrug.

Hvad kan Danfoss Link?

Danfoss Link har følgende fordele:

  • Automatisk styring af varmen giver konstant temperatur og lavere forbrug ved hjælp af natsænkning m.m.
  • Slut med at rende fra rum til rum for at tjekke termostaterne – Danfoss Link kontrolpanelet lader dig styre alt centralt
  • Ingen finjustering nødvendig – termostaterne tuner selv ind på den rette temperatur

Hvad koster Danfoss Link?

Danfoss LinkSkulle du ønske at få installeret Danfoss Link i dit hjem og begynde at spare på varmen samtidig med at du får en nemmere hverdag, så skal du høre din lokale håndværker ad. Det er nemlig individuelt fra bolig til bolig hvor meget det koster, og hvad det kræver.

Indhent 3 gratis tilbud på installation af Danfoss Connect og Danfoss Link

(Du udfylder en simpel formular og får så 3 prisoverslag på installation af Danfoss Link).

Om Klaus

Hej mit navn er Klaus og jeg er indehaver af Boligvogter.dk.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*