Forside » Sikkerhed » Tyverisikring » Cykelalarm fra Sonus kan sikre din cykel mod tyveri
Cykelalarm fra Sonus kan sikre din cykel mod tyveri

Cykelalarm fra Sonus kan sikre din cykel mod tyveri

Boligvogter har fundet dette spændende danske produkt frem, som virkelig kan gøre en forskel på om din cykel er i sikkerhed eller ej:

Sonusalarm

Få denne vare med prisgaranti og fri fragt

Cykelalarm fra Sonus – hvad kan den?

Denne cykelalarm er et værdifuldt redskab hvis du tit er på farten og parkerer din cykel på en fælles plads. Den reagerer på bevægelse og stød, som typisk vil komme hvis der er nogen der forsøger at flytte på din cykel. Den afgiver tre advarsels bip til at starte med, og hvis din cykel ikke øjeblikket bliver ladet være i fred, aktiveres en alarm på 110db – nogenlunde lige så højt som lyden når et fly letter i en lufthavn – du og andre i nærheden er altså ikke i tvivl om hvad der foregår hvis din cykelalarm aktiveres.

Det mest imponerende er at alarmen ikke aktiveres hvis cyklen vælter, men derimod hvis der pilles ved cyklen – det er altså en fintfølende alarm, der registrerer hvilken type bevægelser der er tale om. Alarmen kan naturligvis også kobles fra, så den blot fungerer som en almindelig bøjlelås.

Bor du i en storby og er du glad for din cykel, er det bestemt værd at prøve denne solide cykellås/cykelalarm af, og se om det kan holde tyven på afstand.

Sonus – hvem er det?

Sonus cykelalarmen blev til da en ung ingeniør fra København var træt af hele tiden at få stjålet sin cykel. Han opfandt derfor denne alarm, der ikke kun fungerer som lås, men som også skræmmer tyven væk hvis han piller ved cyklen. Og det kan vise sig at være nyttigt, da de fleste cykeltyve arbejder om natten, når de tror du har fred!

Haagendrup er navnet på den ingeniør virksomhed der står bag Sonus.

Om Klaus

Hej mit navn er Klaus og jeg er indehaver af Boligvogter.dk.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*