Forside » Belysning » Indendørs belysning » Arbejdslampe – sikkert arbejde med godt lys

Arbejdslampe – sikkert arbejde med godt lys

En arbejdslampe er et vigtigt redskab til dig der har behov for at arbejde i indendørs lokaler i forbindelse med eksempelvis flytning eller erhvervsmæssigt arbejde. De kan dække alle behov, lige fra hobbyværkstedet til belysning i større byggerier. Det er dog en god idé at se efter en arbejdslampe der passer til det formål den skal benyttes til. Her kommer derfor en lille guide der vil tage dig igennem nogle arbejdslamper, deres egenskaber og anbefalede anvendelsesområder:

Festool LED arbejdslampe

Festool arbejdslampe

Denne robuste arbejdslampe fra tyske Festool kendetegnes ved den stærke kvalitet, og de 6 kraftige 3v dioder som den er født med. Lyset fra denne arbejdslampe har en spredning på 170 grader, og den kommer i et stødsikkert hus. Den kan både bruges på batterier og med kabel. Desuden kommer den med varmeisoleret greb, så du er bedre beskyttet hvis arbejdslampen skal flyttes rundt. Der følger desuden en transporttaske med til denne arbejdslampe.

Den er praktisk til opgaver i privaten, eksempelvis maleropgaver eller oprydning på loft eller krybekælder uden belysning. Desuden er den med det indbyggede batteri også egnet til arbejde på steder hvor der ikke er strøm tilgængeligt.

Den er set hos 10-4 online byggecenter for ca. 1.089,00 kroner.

Jo-el Goliath arbejdslampe 21 Watt

Jo-el arbejdslampe goliath

Her et prisbilligt alternativ til ovenstående. Denne arbejdslampe fra Jo-el er slagfast, og udvikler ingen varme. Den kan derfor sikkert placeres på alle overflader. Den røde rem giver desuden mulighed for at den kan monteres på stort set alle rør, og den kommer med 2,5 meter neoprenkabel.

Den giver et godt lys til mindre lokaler, og vil være god på eksempelvis værkstedet eller i redskabsskuret.

Den er set til ca. 299,00 kroner hos 10-4 online byggecenter.

Jo-el arbejdslampe 72 Watt

Jo-el arbejdslampe stor

En kraftig arbejdslampe med stort lys, der oplyser selv store rum med blødt lys, der modvirker dannelse af skygger, der kan irritere arbejdet. Den kommer med et 5 meter langt neoprenkabel, og har 2 x 230 V stikudtag bagpå.

Denne arbejdslampe er velegnet til arbejde på større arealer, og giver en god, stationær belysning. Det er ikke en lampe der egner sig til at blive flyttet meget rundt på, men det opvejes til gengæld af den store, bløde belysning.

Du kan købe den hos 10-4 online byggecenter, hvor den er set til ca. 499,00 kroner.

Dewalt arbejdslampe

Dewalt arbejdslampe

Meget alsidig arbejdslampe fra amerikanske Dewalt. Den kommer med LED-pære, og vejer kun 350 gram. Den har en bælteklips så du kan bære den med dig rundt, og den har magnetisk ophænging. Den kan selvfølgelig også stå på gulvet, med en fod der kan foldes ud efter behov.

Denne arbejdslampe kommer uden batteri og lader, som skal købes ved siden af. Den er praktisk hvis der skal arbejdes meget udenfor.

Den er set hos 10-4 online byggecenter til ca. 439,00 kroner.

Om Klaus

Hej mit navn er Klaus og jeg er indehaver af Boligvogter.dk.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*